yesim gozen banner

2020 Green Card çekilişine katıldıysan, 7 Mayıs 2019 Salı günü Türkiye saati ile saat 19:00’da bilgisayarının başındasın demektir!

Sonuçları Kontrol etmek için buraya tıkla!

Kontrol sayfasında, Check Status butonuna bastığında, başvuru yaptığın zaman verilen onay kodunu(confirmation number) gireceksin bu sebeple gözün gibi sakladığın bu numarayı hemen bul.

Ve ekranda aşağıdaki yazıyı görüyorsan artık iş ciddiye bindi demektir:

Yani şair burada diyor ki: “İlgili yılda yapılan çekilişte rastgele seçilmiş bulunmaktasın. Seçim sonucun, vizeyi alacağının garantisini vemiyor çünkü seçilenler, vizeyi hak kazanacaklardan sayıca daha fazla. Şansını arttırman için gerekli talimatları dikkatle sürdürmen çok önemli. Takip etmen gereken talimatlara buradan ulşabilirsin. Bu mailin çıktısını al ve mülakata beraberinde götür. Eğer vize sayısı tamamlanmış olursa, adına mülakat tarihi oluşturulmayacak. Adına bir randevu oluşturulursa, tanımladığın mail adresine bir bilgilendirme mesajı iletilecek. Kentucky’deki danışmanlık merkezi ile iletişime geçmek istersen mail adresi şu, irtibata geçerken de dikat etmen gereken hususlar bunlar bunlar.”

Sözün özü kazandıysan, öncelikle tebrikler! 🙂 Sonrasında, detaylı olarak neler yapacağını anlattığım Green Card Çekilişi’ni Kazandın. Peki ya Sonra? başlıklı yazımı okumanı tavsiye ederim.

Ekranda yukarıdaki yazıyı görmüyorsan, merak etme, çekilişe katılmak ücretsiz! Tekrar tekrar deneyebilirsin, kim bilir belki bir yıl sana da çıkar.. Tekrar katılmadan önce, çekilişin inceliklerini öğrenmek ve daha fazla detay sahibi olmak istersen 2020 Green Card Başvuruları Başladı! yazımı okumalısın.

Sonuç her ne ise hayatının geri kalanında içinde bulunduğun her koşulda mutlu olmanı diliyorum. Hayat olmadıkların ya da olamadıklarına üzülmek için çok kısa. Tadını çıkar 😉

Sevgiyle Kal…