yesim gozen banner

Merhaba! Bu yil gerceklestirilecek olan 2020 Green Card cekilisi 7 Ekim Carsamba gunu, Turkiye saati ile 20:00’de basliyor. Baslik icin ufak bir aciklama yapmam gerekir sanirim kafa karisikligina sebep olmamak adina. Belirttigim tarihte yapilacak olan cekilis, 2022 yili Green Card’lari icin gerceklestirilecek. Yani, cekilisten, Green Card’i almaya kadar gecen sure yaklasik 2 yil suruyor. Bunu da burada belirtmis olayim.

2020 Green Card cekilisi ne katilmak icin herhangi bir para odemen, bir sirketten destek alman gerekmiyor. Basvuru adimlari oldukca kolay. Cekilise buradan ucretsiz olarak katilabilirsin. Elbette ki “Ben takip edemem, birisi benim adima basvurumu yapsin ve sonuclarimi da takip etsin” dersen, bu isi senin adina yurutecek danismanlik firmalari var. Guvenilir olacagini dusundugun bir tanesi ile ilerlemek de senin tercihin. Bana kalirsa hic gerek yok.

Green Card cekilisine basvuru yapabilmen icin gereken tum adimlari anlattigim ilk yazima da suradan ulasabilirsin. 2020 green kart surecleri icin 2018’de yazmistim. Ancak surec tamamen ayni, degisen hicbir sey yok.

Bol sans!

Yesim